En bild säger mer än 1000 ord brukar man säga!
Så när du vill ha en bild som förevigar dig själv, din familj eller dina barn!
En bild som beskriver ditt företag eller bilder som vissar vad du åstadkommer som människa, företagare eller arrangör!
Då vill du känna att du på ett tryggt sätt kan överlåta detta till en fotograf som tillsammans med dig går igenom vad du har för visioner och tankar kring bilden/bilderna för att iförväg säkerställa att du får vad du vill ha!

 
 

Studio

Vi har nu en studio på Storheden i Luleå!
Denna studio är aldeles utmärkt till att skapa minnen på era barn och familj i, eller om du kanske vi ge dig själv en egoboost med härliga bilder på dig själv eller som en  gåva till någon när och kär! 
Självklart ska du också ta chansen att föreviga din graviditet genom vackra fotografier som du kan se tillbaka på och vissa barnen när dom växer upp.
Och du är varmt välkommen både efter graviditeten och som ny kund för att skapa härliga minnen av barnen när dom växer upp!

 

Företag

För dig som företagare kan jag erbjuda bland annat personalbilder, men även bilder över dina lokaler och din verksamhet.
Kanske skulle nya och fräscha produktbilder till hemsida och säljfoldrar/reklam mm vara något som gör er attraktivare på marknaden och sticker ut gentemot konkurenterna!
Här kan jag i samarbete med AB Frilansfotograferna även hjälpa er runt om i landet om ni har kontor eller andra behov på andra platser.

 

Sport

Sport fotograferas för AB Frilansfotograferna i Sverige!
Men kontakten går utmärkt att ta med mig direkt!
Är du kanske en deltager i en tävling, ett lag, eller driver ett eget team mm
Då kan det stärka dit eget varumärke att ha talande biler utav hög kvalité!
Eller vill du kanske bevara minnet av dit deltagande! Kanske är det du som arrangör som vill dokumentera arangemanget!